English:
Nothing better than a good mousse!!!
2 red peppers
1 onion (a big one)
1 aubergine (a big one)
4 eggs
1 cup of cream
½ cup of hot milk
½ cup of mayonnaise and 2 tablespoons of ketchup (mixed
together)
Olive oil
Salt, black pepper and nutmeg
Preheat the oven to 210ºC; place the peppers, the
aubergine and the onion on a baking sheet. Drizzle with olive oil and salt. Put
them in the oven to cook and roast for 40 minutes. It is better to let them
cool and then peel them; the skin will come of easily.
After that, put the peppers, the aubergine and the
onion in a blender or food processor with the cream. Add the cup of hot milk
mixed previously with the whisked eggs and sprinkle with salt, pepper and
nutmeg and whisk a little more.
Take a soufflé dish and place some non- stick baking
paper on the base.
Pour the aubergine mixture in the soufflé dish.
Heat the oven and cook the mixture in a double- boiler
for 50 minutes.
Let it cool. Remove the mousse from the dish and
drizzle with the mayonnaise/ ketchup sauce.
This mousse tastes wonderful either cold or hot. If
you prefer a hot mousse, then use a tomato sauce, which will compliment it very
well!!!
Català:
Res
millor que un bon mousse.
2
pebrots vermells
1
ceba grossa
1
albergínia gran
4
ous
1
got de crema llet
½ got
de llet calenta
½ got
de maionesa barrejada amb 2 cullerades de ketchup
Oli
d’oliva
Sal,
pebre i nou moscada
Encendrem
el forn a 210ºC ; posarem els pebrots vermells , l’ albergínia i la ceba sobre
un paper d’alumini. Hi tirarem oli pel damunt i ho salarem. Ho posarem en el
forn a escalivar durant uns 40 minuts.
Els deixarem refredar un cop freds els pelarem
i ho trinxarem amb el braç elèctric. Hi afegirem la crema de llet.
Després hi
tirarem els ous batuts amb la llet calenta amb sal, pebre i nou moscada.
Agafarem
un motlle per fer el mousse, hi posarem en el fons un paper antiadherent. I hi tirarem
la barreja.
Ho posarem
al forn, al bany maria durant 50 minuts.
Un cop
fred ho deixarem refredar i ho desemmotllem. Ho cobrirem amb la salsa maionesa barrejada
amb ketchup.
Aquest
mousse tant és bo fred o calent. Si el volem menjar calent, hi tirarem per
sobre salsa de tomàquet. Es complementen molt bé!!!
No comments:
Post a Comment