English:
Chocolates are the
most cherished gift for anyone for any occasion.
200gr of dark
chocolate
25ml of coconut
water
2 tablespoons of
sugar
A pinch of ground
cinnamon
Mix the
coconut water with the sugar. Stir until well combined. Then, take an ice tray
and pour the coconut mixture into it. Let stand for 1 hour in the freezer.
Melt
the dark chocolate, along with some drops of water, in the microwave. Stir well.
Repeat the process until the chocolate melts. Sprinkle with ground cinnamon and
stir.
Take a
chocolates candy mould and pour in the melted chocolate. Fill it ¼ the way up.
Pop it in the fridge for 15 minutes. Once the chocolate is solid, then, place a
little piece of frozen coconut mixture on top of each chocolate mound.
Next,
pour melted chocolate into the mould until it is covered. Place it back into
the fridge for 30 minutes or until firm.
Remove the
chocolates from the mould and serve immediately.
You can also try different fillings..... chocolates with strawberry jam or whatever.
They taste
really good!!!!!
Català:
Els bombons són un regal ideal
per a qualsevol persona i per a qualsevol ocasió.
200 g de xocolata negra
25ml d'aigua de coco
2 cullerades de sucre
Una mica de canyella en pols
Barrejarem l’aigua de coco i el
sucre. Remenarem fins que estiguin ben barrejats. Després, agafarem una safata
per glaçons i hi abocarem la barreja de coco. Ho deixarem reposar durant 1 hora
al congelador.
Fondrem la xocolata negra al
microones, amb algunes gotes d'aigua. Remenarem bé. Repetirem el procés fins
que la xocolata es fongui. Hi tirarem una mica de canyella en pols i tornarem a
remenar bé.
Agafarem un motlle per fer bombons i hi abocarem la
xocolata fosa. Omplirem ¼ els motllos. El posarem a la nevera durant 15 minuts.
Una vegada que la xocolata estigui sòlida hi col·locarem a sobre una petita
porció de glaçó de coco.
Tot seguit, aboquem la xocolata
fosa restant en el motlle fins que ho cobreixi. Ho tornem a la nevera durant 30
minuts o fins que estigui del tot dur.
Traurem els bombons de dins els
motllos i servir immediatament.
També podem fer els bombons amb diferents farcits... amb melmelada de maduixa.....
Estan molt bons!
No comments:
Post a Comment