Thursday 17 July 2014

Ham croquettes - Croquetes de pernil


English:


This is a perfect snack.

150gr of ham (serrano)
1 onion
½ l of milk
100gr of flour
50gr of corn starch
Pepper
Salt (a little bit)
Nutmeg
3 egg yolks
Breadcrumbs and 3 egg whites for the coating
Olive oil for frying


Heat the oil in a saucepan over a medium heat. Add the minced onion. Cook it until golden.

Take a bowl. Add the minced ham, the egg yolks, the flour, the starch, the milk, the salt, pepper and the nutmeg. Stir in a steady stream until the sauce is smooth.

Pour the mixture into the saucepan with the fried onion. Heat the mixture. Stir well until the mixture doesn’t stick to the wall of the saucepan or when the mixture becomes moist and shiny. Then, turn off the heat and let the dough stand for 10 minutes.

Pour the breadcrumbs into a bowl and the whisked egg whites into another.
Then divide the mixture and roll pieces of it into large balls and dip these into the egg whites. Then roll them in the breadcrumbs until well coated.

Take a frying-pan and fill half way with oil. When the oil is hot, place the croquettes in the hot oil and fry, turning them until golden. Remove the croquettes and set on a paper towel to absorb the oil.

Serve immediately!!!!!

Absolutely delicious;))



Català:


Aquest és un perfecte aperitiu.

150gr de pernil (serrà)
1 ceba
½ l de llet
100gr de farina
50gr de midó de blat de moro (maizena)
pebre
Sal (una mica)
Nou moscada ratllada
3 rovells d'ou
Pa ratllat i 3 clares d'ou per a arrebossar-les
L'oli d'oliva per fregir.


Escalfar l'oli en una cassola a foc mig. Tirar-hi la ceba picada i deixar coure fins que estigui daurada.

Agafarem un bol i hi posarem el pernil picat, els rovells d'ou, la farina, la maizena, la llet, la sal, el pebre i la nou moscada. Remenarem fins que quedi una barreja d’aspecte suau.

Abocarem la barreja dins el pot amb la ceba fregida. Ho posarem al foc. Remenarem bé fins que la barreja no s'enganxi a la paret del pot i es torni humida i brillant. Després, apagarem el foc i ho deixarem reposar 10 minuts.

Posarem el pa ratllat en un bol i les clares d'ou batudes dins un altre.
Després, agafarem la massa a cullerades i li donarem forma de croqueta. Les passarem per les clares d'ou batudes. I les farem rodar per pa ratllat fins que estiguin ben cobertes.

Agafarem una paella i la omplirem fins a la meitat amb oli. Quan l'oli estigui calent hi tirarem les croquetes i les fregirem fins que estiguin daurades. Les traurem i les posarem sobre d’un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.

Serveixi immediatament!


Absolutament deliciós;))


No comments:

Post a Comment