English:
Quite simple but really delicious.
Ingredients:
1 kilo Dried beans
A bay leaf
1 onion
4 cloves
A slice of belly
pork
1 black pudding
Salt, pepper and
olive oil
Soak them
overnight.
Drain and rinse the
beans.
Then transfer to a
pot.
Add salt and
pepper, a bay of leaf, an onion stuck with cloves and the slice of belly pork.
Add water to cover
by 2”
Bring to boil then reduce
to simmer and cook for 1h and a half.
Checking until 1h
and add the black pudding. Add salt if necessary.
Remove from heat.
Serve with a piece
of belly pork and black pudding. Sprinkle with parsley and pour some oil on it.
Català:
Es una recepta molt senzilla
de fer però està boníssima.
Ingredients:
1 kl de mongetes
Una fulla de llorer
1 ceba
4 clavells
Un tall de cansalada
1 botifarra negre i
una de blanca si es vol
Sal, pebre i oli
d'oliva
Deixarem les mongetes
en remull durant la nit.
Les col·larem i
esbandirem bé.
Posarem les mongetes dins
una olla.
Hi tirarem sal i
pebre, una fulla de llorer, la ceba sencera , on hi clavarem els 4 clavells i
la cansalada.
Ho cobrirem amb quatre
dits per sobre, d’aigua.
Ha de coure 1h i mitja
a foc lent
Quan hagi passat una
hora li afegim les botifarres i rectifiquem de sal si cal.
Ho traurem del foc i
les servirem amb una mica de suc de la cocció, un tros de cansalada i botifarra
negre. Una mica de julivert i un raig d’oli d’oliva.
No comments:
Post a Comment